SELÇUK EROL - OKUL MÜDÜRÜ

1975 Sarıgöl Baharlar köyünde dünya geldim. İlkokulu Baharlar Köyü birleştirilmiş sınıflı ilkokulunda bitirdim. Orta okulu Sarıgöl Orta Okulunda, Lise eğitimimi Saıgöl Lsesinde bitirdi. İstanbul Marmara üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü Bitirdim. İlk Atama Olarak Erzurum İli Aşkale İlçesi Kapıkale köyüne Atandım Daha Sonra eş özür ataması ile Sarıgöl Karacaali İlköğretim okuluna atandım. Sarıgöl İlçesinde sırasıyla Karacaali İlköğretim Okulunda, Kızılçukur İlköğretim Okulunda,Hüseyin Sermin Tüfekçi Anaokulu ve Mimar Sinan ilkokulunda idareci olarak çalıştım. 2023 yılı idareci atamaları ile Dört eylül İlkokuluna atandım. Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimini ikinci üniversite olarak bitirdim. Aynı zamanda Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptım. Evliyim iki kızım var.

(505) 673 5048 Eposta