Dört Eylül İlkokulu

Vizyon: Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmektir.

Misyon: Karşılaştıkları sorunlara akılcı çözümler üretebilen, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojiyi kullanabilen,toplum tarafından sevilen, bilinçli, yaratıcı ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Okulumuzda,öğrenmeyi bir yaşam biçimi olarak kabul etmek ve ettirmektir.

Başarılar: 2008-2009 Anadolu Öğretmen Lisesi 1,Anadolu Lisesi 9,Sağlık Meslek Lisesi 1,Bursluluk 2; 2009-2010 Fen Lisesi 1,Yatılılık 7,Anadolu Öğretmen Lisesi 4,Anadolu Lisesi 10,Bursluluk 4; 2010-2011 Fen Lisesi 2,Anadolu Öğretmen Lisesi 1,Anadolu Lisesi 10,Bursluluk 2,Sağlık Meslek Lisesi 2; 2011-2012 Fen Lisesi 1,Anadolu Öğretmen Lisesi 4,Anadolu Lisesi 13,Bursluluk 1,Anadolu Meslek Lisesi 4; 2012-2013 Anadolu Öğretmen Lisesi 6, Anadolu Lisesi 7, Anadolu Meslek Lisesi 12, Bursluluk 1... Okulumuz ayrıca sportif olarak da oldukça başarılıdır ve ilçemizdeki başarılarının yanısıra, ildeki müsabakalarda da zaman zaman ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmektedir.

Saatler: Başlama : 09:00 Bitiş : 15:25
Servis Bilgisi: Okulumuza özel servislerle gelen öğrencilerimiz vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dorteylulio.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO20 SARIGÖL MANİSA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sarıgöl; Manisa iline bağlı ilçe ve merkezidir. 29 köyü vardır. İlin güneydoğusunda; batı ve kuzeyden Alaşehir, güneyden Aydın’ın Buharkent ve Kuyucak, doğudan Denizli’nin Güney ve Uşak’ın Eşme ilçeleriyle çevrilidir.Ekonomi, tarım ve hayvancılığa dayanır. Buğday, arpa, mısır, burçak, pamuk, susam, ayçiçeği, meyvelerden zeytin, üzüm, şeftali yetiştirilen başlıca tarım ürünleridir. Koyun besiciliği de yapılır.

Adres - MİMAR SİNAN MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO20 SARIGÖL MANİSA

Ulaşım Sarıgöl; İzmir-Denizli karayolu üzerinde, Manisa´ya 142 km, İzmir´e 159 km mesafededir. Her iki ilimizden de ilçemize Turgutlu, Ahmetli, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl yol güzergahından ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sarıgöl ilçe merkezindedir.